Lancering af Sygdomsguiden.dk

18 okt 2019 19:11

VELKOMMEN til Sygdomsguiden.dk!

Vi har gennem de seneste 2,5 år arbejdet på at opbygge Sygdomsguiden.dk, som blandt andet indeholder nettets formentlig mest avancerede sygdomsguide, der gør det nemmere for dig at blive klogere på dine eller dine nærmestes sygdomssymptomer. Det er selvfølgelig med en vis spænding og sved på panden, at vi nu endelig åbner siden op for offentligheden efter måneders interne brugertests. 

Lige nu er hjemmesiden i en betaversion, og vi vil derfor super gerne høre fra dig, hvis du oplever nogle uhensigtsmæssigheder eller problemer. Vi modtager selvfølgelig også gerne dine ønsker eller fede ideer til indhold og brugervenlighed. Du kan kontakte os på kontakt@sygdomsguiden.dk; alle henvendelser vil blive læst med spænding så grib endelig til tasterne.

Fremover vil du også kunne finde informationer om krop og sundhed og vi arbejder på at få skabt et nyhedsrum med spændende og relevante sundhedsnyheder. Så hold godt øje her, hvis du lige som os, interesserer dig for hvad der sker inden for forskning, forebyggelse af sygdomme og kroppen generelt.