Om

 

Vision og mission

Sygdomsguiden.dk er dit personlige værktøj til bedre at forstå hvad dine, eller dine nærmestes, symptomer kan betyde. 

Ved hjælp af en special udviklet spørgeguide, giver vi en specifik rådgivning baseret på det symptomforløb du beskriver. Vores spørgeguide, rådgivning og sygdomsbeskrivelser er udviklet af en speciallæge i Almen medicin og partner i samarbejde med en række læger inden for flere specialer.

Det skal understreges at indholdet på Sygdomsguiden.dk udelukkende er til informationsbrug, og ikke kan erstatte autoriseret, professionel rådgivning eller behandling. Dette gælder særligt Sygdomsguiden, da denne ikke dækker alle årsager til et givent symptom.

Sygdomsguiden.dk bygger på en mission om at skabe en mere personlig sundhedsinformation på nettet, hvad enten du ønsker mere kvalificeret bud på hvad du fejler, forberede dig inden du snakker med din egen læge eller er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til en given sygdom eller symptom og ikke kan få fat på en læge.

 

Kontakt

Vi håber du bliver glad for at bruge Sygdomsguiden.dk og har du ris, ros eller forslag til forbedringer, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på kontakt@sygdomsguiden.dk

 

Åbenhed

Da vi ønsker, at Sygdomsguiden.dk skal være gratis for vores brugere og fri for irrelevante reklamer, er vores økonomi baseret på samarbejde med forskellige aktører inden for sundhedsområdet. Dog går vi aldrig på kompromis med de anbefalinger vi laver, og et samarbejde vil aldrig opstå, hvis det ikke er i overensstemmelse med vores lægefaglige vurdering.

Vores samarbejde med producenter af de anbefalede præparater, bliver løbende revurderet, så vi altid sikrer en anbefaling sker på basis af nyeste viden inden for dette område.

 

Hvem er vi?

Kontrakter & Økonomi

Jesper Ellegaard                    je@sygdomsguiden.dk

Traffic Manager

Sidse Løfgren                         se@sygdomsguiden.dk

Lægefaglig ansvarlig

Erik Jakobsen                        ej@sygdomsguiden.dk

Support

Support team                         kontakt@sygdomsguiden.dk